Leta i den här bloggen

torsdag 29 november 2018

#50: Freefoot Goes Safari


Har du länge drömt om att få uppleva delar av Afrikas vackra savanner, att få röra dig i en miljö du inte finner i närområdet och pröva dig fram med olika sorters underlag under dina löparskor? Då är denna resa absolut för dig. Freefoot anordnar 4 – 10 mars 2019 en resa till Tanzania tillsammans med resebolaget Another Sunshine. Temat för resan är bland annat att utforska den afrikanska kontinenten och att få umgås med människor som sprungit barfota sedan tidernas begynnelse.




Resan omfattar en hel vecka (7 dagar), från dit- till hemresa, och kostar 14900 kr. Boendet tillbringar du i moderna bungalows i hjärtat av Tanzania där du finner närhet till naturreservat, safari’s och staden. Det finns givetvis olika möjligheter för boendet. Ta gärna en kik för mer information om resan här. Förutom ett skönt boende bjuder resan på bland annat trailrun till Mt. Meru vattenfall, löpning med invånare från Masaisläktet, Safari, löparskola. Yoga, avkoppling med mera. Allt för att du ska må så bra som möjligt under din vistelse i Tanzania.




För de som önskar uppleva mer även efter resan finns det möjlighet att boka tillägg för resa till Tanzibar, antingen i 3 eller 7 dagar. Tanzibar är en så kallad paradisö där du själv väljer att förfoga din tid. Hur känns det att få simma med delfiner, pröva kite-surfning, vandra i magiska ”Stone Town” eller helt enkelt njuta av en avkopplande yoga. Detta och mycket mer finns som tillägg efter ordinarie resans slut.  3 dagar kostar +4900 kr och 7 dagar går för +6900 kr.




Detta är en alldeles speciell upplevelse som du inte får missa. Kanske har du anhöriga och vänner som också skulle vilja följa med och dela glädjen för nya upptäckter. Tveka inte att höra av dig till Freefoot vid frågor om resan, boende med mera.


Mer information hittar du här:

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar

#64RD: Addict - Den funktionella skon

Addict - Den funktionella skon Det var i april tidigare i år som jag först fick höra talas om den sko som skulle revolutionera ...