Leta i den här bloggen

lördag 28 juli 2018

DanneB - Summer running streak - Veck2 - Asfalt

Summer Runningstreak UNDERBARA sommaren med lite mer möjligheter att ta hand om sig! Jag kommer att springa 4 veckor på 4 olika underlag med 5 olika skodon för att se hur det går.

Dagliga uppdateringar på Instagram, följ Freefoot.se

Upplägget är:
Vecka 1.        Grus
Vecka 2.        Asfalt
Vecka 3.        Trail
Vecka 4.        Fritt i skogen!

Skodon som testas varje vecka:
Dag 1.           Joe Nimble Nimbletoes
Dag 2.           Luna Oso Flaco (trailsandal)
Dag 3.           Luna Venado
Dag 4            Helt barfota
Dag 5.           Luna Origin Flaco (bildäck!)
Dag 6-7.        Vilodagar med rörelseövningar

VECKA 2: ASFALT

Så tillgängligt med asfalt, och nog det som de flesta springer! Hårt underlag gör att man studsar upp lätt = enkelt att springa på men ganska så tråkigt för mig i alla fall. Jag vill bara njuta, inte jaga tider eller längd, utan bara ren glädje. Skönast var Luna Venado, lätta & fina! Och skyddar mot skavet som asfalten ger. Helt barfota var inte så skönt, kanske man helst skall vara barfota i naturen där den är som den är, & ha sandaler / skor som skydd mot det vi människor byggt...? Börjar kännas så. Luna Origin Flaco ger en grym kontakt med asfalten & Luna Oso Flaco är sköna när det regnat, Svensson kan bli lite halkig.

Inga som helst känningar i knä eller annat utan hur skönt all helst med alla skor! Ser fram emot att fånspringa trail!!!

Keep Running!!!

Keep Living!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar

#64RD: Addict - Den funktionella skon

Addict - Den funktionella skon Det var i april tidigare i år som jag först fick höra talas om den sko som skulle revolutionera ...