Leta i den här bloggen

torsdag 3 maj 2018

Presentation av mig

Hej! Mitt namn är Rickard Dahlgren och jag bloggar här på bloggen från och med några veckor tillbaka. Jag har inte hunnit presentera mig ännu då jag haft mycket att fixa med i bloggen. Jag har skapat ett samarbete med Magnus Björkholm via Freefoot där jag designar bloggen för att den ska bli så tillmötesgående som möjligt och nå ut till fler människor. Har ni frågor om design/layout/tema etc. så tveka inte att ta kontakt med mig. Jag använder främst dallepower@hotmail.com som min första mail, men jag kommer titta till min gmail med jämna mellanrum. 

Just nu är jag inne i en förändringsprocess av bloggen där jag prövar olika design och fixar och trixar. Jag har tidigare skrivit inlägg via Funbeat så för er som följer Freefoot på Facebook så känner ni säkert igen mig. Uppdateringen av nya inlägg sker löpande, jag har alltså ingen bestämd dag där jag sätter mig och skriver, utan när tillfälle kommer så får er email ett mail (glöm inte att anmäla er). 

Nu lite mer om mig. Jag är 27 år och bor i Trollhättan med min fästmö Anna. Jag har bland annat en idrottsvetenskapsutbildning från Umeå Universitet i ryggsäcken. Friidrott har jag utövat i cirka 10 år innan det blev dags för frivilliga värnplikten och därefter upp till Umeå. Löpning är något utav det roligaste som finns och jag har en liten dröm om att bosätta mig i en stuga i bergen och springa varje dag. Löpning är frihet och skapar glädje. Andra träningsformer jag tycker om att utföra är bland annat cykling/spinning, TRX och vandring. Jag tycker om att utomhusaktiviteter som ni ser. Under veckorna sen jag började med den fria löpningen har jag genomfört rörelseträning/hemmaträning och inte minst fotskola. Dessa berättar jag om i mina inlägg. 

Övriga intressen: Jag tycker om musik – den finns alltid med mig. Främst gäller metal som favoritgenre, men annars är jag mycket av en allätare. Böcker läser jag gärna när jag har lust och möjlighet att koppla av (exempelvis på tåg och bussar). Det händer inte så ofta då jag tycker om att ha många bollar i rörelse hehe. När det väl händer blir det gärna fantasy, biografier eller deckare jag slukar. 

Så, nu har ni en hyfsat bra bild av mig. Det är säkert en del som jag glömt men för varje inlägg ni läser lär ni er nya saker om mig. Hoppas ni får en trevlig läsning.

/Rickard

Vill du veta mer om Freefoot? Klicka här.
Freefoot finns på Facebook och Instagram (@freefoot.se)

1 kommentar:

  1. Kul, Rickard! En mycket snygg och fin sida har du skapat! Det är trevligt att läsa din presentation och att få lära känna dig lite mer! Det är otroligt spännande det här med fria fötter och hur det länkar till ett friare liv! Var finns förresten länken så att man kan få sig ett Nyhetsbrev? :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar

#64RD: Addict - Den funktionella skon

Addict - Den funktionella skon Det var i april tidigare i år som jag först fick höra talas om den sko som skulle revolutionera ...